Dotările și finisajele apartamentului Ravel!

Dotările și finisajele apartamentului Ravel!

Lifturile Orona 3G sunt destinate să maximizeze confortul și siguranța dumneavoastră, adaptându-se caracteristicilor cladirilor de locuințe.

Modelul de lift ales este unul destinat spațiilor publice, remarcându-se prin simplitate și fiabilitate.

Megadoor este o marcă care se identifică cu produse de calitate, cu estetică deosebită, prin culorile și formele sale, ușile de intrare metalice Megadoor îmbină frumusețea și căldura lemnului cu eleganța și designul modern.

Natură și estetică într-un singur produs menit să vă înfrumusețeze căminul.

Orice fereastră realizată cu soluții Veka reprezintă o investiție sigură în calitatea germană de clasa A. Sistemul Softline 76MD are o eficiență termică foarte bună, un design necoplanar cu canturi elegante și muchii ușor rotunjite, prevăzut cu trei rânduri de garnituri de etanșare și o adâncime a profilului de 76 mm.

Pentru ca tu să te bucuri de cel mai bun confort termic și acustic.

Realizările mari nu au nevoie de mult spaţiu. Acest lucru se remarcă şi la Condens 2000 W.

Randamentul ridicat se datorează schimbătoarelor de căldură eficiente, ventilatorului cu turaţie variabilă şi vanei de gaz modulante, ceea ce ajută la producerea de căldură atât cât este nevoie, conducând la economii de gaz metan şi la o clasă de eficienţă la încălzire superioară.

Pentru aproape jumatate de secol, mereu cu produse de înaltă calitate și servicii excelente, Inventor a reușit să își clădească un renume în domeniul aerului condiționat și a aparatelor electrocasnice.
Inventor oferă produse și servicii flexibile pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui individ, aceasta însemnand «Your Conditions».

Grohe este unul din cei mai importanți furnizori de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare. Prin activitațile sale de inginerie și proiectare produsele Grohe poartă insigna de calitate “Made in Germany”, consolidând încrederea clienților. Colecția BauFlow este destinată băilor moderne și poartă ethosul minimalist care reprezintă semnatura designului Grohe.

Grație cunoștințelor, abilităților și anilor de experiență, Radaway reușește să ofere clienților cele mai bune produse pentru spațiile dedicate dușului.

Cu o prezență în mai mult de 170 de țari și o vechime de aproape 100 de ani, brandul Roca este unul dintre liderii mondiali în producția de accesorii pentru baie.

De peste 20 de ani Porta Doors rafinează gusturile a milioane de clienți. Succesul Porta Doors se datorează investițiilor solide care au oferit companiei posibilitatea unei dezvoltări dinamice și competitive pe piață. Utilizarea tehnologiei moderne permit obținerea unor produse la cele mai înalte standarde calitative.Gama Portadecor imbina stilul elegant cu simplitatea unei construcții bine făcute.

Opțional, pentru bucătăriile închise, clienții Ravel pot alege ușile glisante marca Porta Doors cu sistemul de glisare încastrat. Ușile glisante Porta Doors reprezinta un sinonim pentru uși de înaltă calitate, construite la cele mai bune standarde din industrie.

Parchetul laminat Krono are ca principal focus aspectul natural al pardoselii. Culorile intense, structura cu aspect natural, particularitățile atent create și impresia de lemn natural evidențiază parchetul laminat Krono.

Material durabil, garanție 30 de ani.

Rezistent la impact, șocuri, presiune și zgârieturi.

Compatibil cu încălzirea în pardoseală. Rezistent la razele UV, își păstreza culoarea naturală în timp.

Baldocer este o marcă ancorată în tradiție care acum reprezintă ceramica viitorului, aflată in permanență în avanposturile designului modern. Faianța și gresia Baldocer, de tip mat, lucios sau satinat oferă eleganță și prestanță Apartamentului Ravel!

Gama Baldocer Balmoral

Am ales o locație suficient de aproape de centrul Timișoarei încât să nu ratezi nici un eveniment care te interesează, dar într-o zonă în care agitația orașului nu îți tulbură liniștea.

Zonele verzi te așteaptă să citești o carte sau să lucrezi pe laptop, adiacent locului de joacă amenajat pentru copii. Aproape, convenient și distractiv.

Parcarea subterană și supraterană îți vor salva timp si efort, poți avea locul tău de parcare asigurat.

Te invităm să îți găsești apartamentul Ravel!